Hoe vind ik goed personeel?

Het vinden van goed personeel is essentieel voor elke onderneming. Het Werkgeversservicepunt Den Haag helpt je met het vinden van de juiste kandidaten voor jouw vacatures.

Heb je een vacature en wil je deze invullen met iemand met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt? Geef de vacature dan door aan het Werkgeversservicepunt (WSP). Het WSP bemiddelt werkzoekenden met een bijstandskering.

Bij het WSP heb je contact met een accountmanager. De accountmanager is specialist in de branche waarin je actief bent of wilt worden. Samen ga je op zoek naar geschikte kandidaten voor je vacature(s). De kandidaten ontmoet je bijvoorbeeld door speedmeets. Tijdens een speedmeet worden verschillende kandidaten vrijblijvend aan je voorgesteld en kun je zelf een selectie maken. 

Het WSP helpt met de wet- en regelgeving, voorzieningen en subsidies waar je mogelijk mee te maken krijgt als je iemand met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in dienst neemt. Het WSP biedt kosteloos dienstverlening.

Neem contact op met het WSP Den Haag:

Telefoonnummer: 070 7527750

E-mail: wsp@denhaag.nl

Website

Daarnaast kan je ook gebruik maken van het platform maakerwerkvan.nu. Dit platform is een initiatief van de Start Foundation. Met een landelijke campagne willen zij meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk krijgen. Op het platform kunnen mensen met een arbeidsbeperking zich aanmelden en een profiel opstellen waarin zij hun wensen voor een toekomstige baan uitspreken. Bedrijven worden vervolgens uitgenodigd om in eerste plaats met deze mensen in gesprek te gaan.

Gepubliceerd op: 04 - 09, 2017

Laatst gewijzigd op: 03 - 05, 2018

Is deze pagina nuttig? Ja deze pagina is nuttig

comments powered by Disqus