Waarom sociaal ondernemen in Den Haag?

Den Haag is een bruisende, innovatieve stad met een uitstekend vestigingsklimaat. Er zijn dan ook veel marktkansen voor sociaal ondernemers die overwegen een vestiging in Den Haag te openen. Den Haag biedt een grote afzetmarkt voor jouw producten en diensten. De gemeente verwelkomt startups van harte en biedt ondersteuning met diverse programma's en challenges. De regio kent veel gevestigde ondernemingen en organisaties die graag samenwerkingsverbanden aangaan met sociaal ondernemers.

In Den Haag zien we steeds meer sociale ondernemingen. Met Social Hub Den Haag willen we startende sociaal ondernemers en sociaal ondernemers van buiten de stad, die een vestiging willen openen in Den Haag, snel op weg helpen.

Zo kunnen wij je verbinden met de juiste contacten en instanties voor informatie over investeringsfondsen, subsidies, huisvesting en meer.

Partner De Social Club Den Haag brengt regionale sociaal ondernemers met elkaar in contact en biedt hen een podium. Er zijn verschillende accelerator en incubator trajecten waar sociaal ondernemers aan kunnen deelnemen. Tijdens het Social Impact Lab van de gemeente Den Haag kunnen gevestigde sociaal ondernemers uit andere steden deelnemen aan versnellingstafels met professionals van banken, fondsen, sociale verbinders en de gemeente. Sociaal ondernemers krijgen op deze manier alle informatie die ze nodig hebben om snel een vestiging te openen in Den Haag.

De combinatie van deze elementen zorgen ervoor dat Den Haag een van de meest 'sociaal ondernemer vriendelijke' steden is.

Gepubliceerd op: 05 - 09, 2017

Laatst gewijzigd op: 03 - 05, 2018

Is deze pagina nuttig? Ja deze pagina is nuttig

comments powered by Disqus