Een jaar lang advies van Deloitte!?

Een jaar lang advies van Deloitte!?

Als je Den Haag binnen rijdt zijn de grote lichtgevende letters van Deloitte niet te missen. Dit adviesbureau is prominent in onze stad aanwezig. Met hun aanwezigheid maakt Deloitte ook impact op de stad. En daar kan jij als sociaal ondernemer nu optimaal van profiteren.

Tijdens de netwerkbijeenkomst van Social Hub Den Haag op 1 februari doet Deloitte, bij monde van Anita Mikulic, het aanbod om twee sociaal ondernemers in Den Haag te adopteren. Twee sociaal ondernemers profiteren een jaar lang van de dienstverlening en het netwerk van één van de grootste adviesbureaus ter wereld.

Wil jij één van de twee sociaal ondernemers worden? Meld je dan voor 6 maart aan door een bericht te sturen aan Social Hub Den Haag, waarin je in maximaal vijf zinnen aangeeft waarom jouw onderneming de hulp van Deloitte goed kan gebruiken. Uit de aanmeldingen worden een vijftal sociaal ondernemers geselecteerd die tijdens de WERKtop, op 15 maart, mogen pitchen en strijden voor één van de twee beschikbare plaatsen.

Het aanbod van Deloitte komt mede tot stand door Deloitte Impact Foundation.

Gepubliceerd op: 31 - 01, 2018

Laatst gewijzigd op: 27 - 02, 2018

comments powered by Disqus