Sign Language Coffee Bar geopend in Den Haag

Sign Language Coffee Bar geopend in Den Haag

Bezoekers van de Haagse WERKtop hebben in maart al eens kennis kunnen maken met de mobiele variant en nu is Den Haag (na Rotterdam en Amsterdam), sinds deze maand toch echt een officiële vestiging van Sign Language Coffee Bar rijker!

De koffiebar is gevestigd in het ABN Amro kantoor aan de Koningskade en is geopend voor medewerkers en bezoekers. Je wordt geholpen door dove barista’s (gebaar-ista’s) en dat werkt prima, want via een digitaal scherm leer je razendsnel om je favoriete koffie te bestellen in gebarentaal.

Sign Language Coffee Bar is een initiatief van Ctalents. De werkloosheid onder mensen met een visuele of auditieve beperking is ontzettend hoog, ondanks dat het hen niet aan talent ontbreekt. Ctalents zet zich op allerlei manieren in om ervoor te zorgen dat deze doelgroepen weer meedoen op de arbeidsmarkt.

Sandra Ballij, initiatiefnemer van Ctalents in Misset Horeca: ‘het is echt fantastisch om te zien dat ons gedachtengoed van duurzame inclusiviteit en het juist inzetten van de talenten van zintuiglijk uitgedaagden ook wordt opgepikt door een groot bedrijf zoals ABN Amro’.

Via deze link kun je alvast oefenen met bestellen in gebarentaal!

Gepubliceerd op: 19 - 06, 2018

Laatst gewijzigd op: 21 - 06, 2018

comments powered by Disqus