Deloitte maakt keuze bekend!

Deloitte maakt keuze bekend!

 I-Did en Happy Tosti krijgen een jaar lang gratis advies van Deloitte.

‘Sociaal ondernemers zijn belangrijk voor onze maatschappij. Zij maken impact en zijn van betekenis in de cultuurverandering richting een socialere economie. Het is daarom jammer dat sociaal ondernemers vaak niet genoeg middelen hebben om goed advies in te winnen. Daarom hebben wij besloten twee sociaal ondernemers een jaar lang kosteloos te helpen.’ Aldus Anita Mikulic van Deloitte.

Vanaf 1 februari konden sociaal ondernemers kenbaar maken interesse te hebben in de hulp van Deloitte. Er zijn vele reacties binnengekomen. Om tot een keuze te komen is gekeken naar of de onderneming in Den Haag is gevestigd, de bijdrage aan arbeidsparticipatie in Den Haag, het stadium waar de onderneming zich in bevindt en de bijdrage die Deloitte kan leveren op basis van de hulpvraag.

I-Did (recent gestart in Den Haag) en Happy Tosti (onder andere druk met uitbreiden in de vorm van een franchiseformule) geven aan de hulp goed te kunnen gebruiken in het stadium van groei en professionalisering waar zij momenteel in zitten.

De twee uitverkoren sociaal ondernemers werden 15 maart bekend gemaakt tijdens de WERKsessie over sociaal ondernemerschap op de WERKtop.

Gepubliceerd op: 18 - 03, 2018

Laatst gewijzigd op: 29 - 04, 2018

comments powered by Disqus