De stemmen zijn geteld!

De stemmen zijn geteld!

De afgelopen weken hebben de genomineerden: HaagseZwam, De Maaltijd Express en Onzichtbaar Den Haag, campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen van het publiek binnen te halen.

Met ruim 60% van de stemmen is Onzichtbaar Den Haag op de WERKtop door Mariëtte Hamer (Voorzitter SER) uitgeroepen tot winnaar en mogen zij zich dit jaar ‘Meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag’ noemen. Hiermee volgen zij Happy Tosti op, de winnaar van vorig jaar.

“Wow, wat een eer voor ons als team. Erkenning en herkenning voor wat we doen. Supertrots om zichtbaar op het podium te staan. De ambassadeurs verdienen dit.” – Boy Zandbergen (Oprichter en directeur).

Lees hier meer over Onzichtbaar Den Haag.

De trofee is uitgereikt door wethouder Baldewsingh. Niemand ging met lege handen naar huis want namens het MKB Den Haag deelde voorzitter Kim Schofaerts een mooi aanbod uit aan alle genomineerden. Zij ontvangen ieder een jaar lang een maatwerk arrangement om hun sociale onderneming verder op weg te helpen. Bijvoorbeeld op het gebied van ondernemerschap, verdienmodel, huisvesting of personeelszaken.

De campagne ‘Wie is de meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag is een initiatief van MKB Den Haag, Social Club Den Haag en de gemeente Den Haag. Gezamenlijk hebben zij de drie sociale ondernemingen genomineerd. Doel van de campagne is Haagse sociaal ondernemers een podium te geven en sociaal ondernemerschap in Den Haag te stimuleren.

Heb je vragen of ideeën? Mail naar info@socialhubdenhaag.nl

Gepubliceerd op: 16 - 03, 2018

Laatst gewijzigd op: 16 - 03, 2018

comments powered by Disqus