15 november 2018

The Impact Days

Gedurende de campagne worden er in de vier steden allerlei activiteiten georganiseerd door sociaal ondernemers, organisaties en gemeenten.

Op 15 november richt de campagne zich in het bijzonder op mensen die zich beroepsmatig bezig houden met sociaal ondernemerschap: inkopers van bedrijven, financiers, beleidsmakers en maatschappelijke organisaties. Dan wordt onder andere een groot Buy Social evenement en Social Enterprise Day georganiseerd.

Op 17 november, Social Saturday, worden consumenten aangesproken om kennis te maken met ondernemingen die een maatschappelijk doel nastreven. En verleid om daar hun euro uit te geven. Want door bij te dragen aan een eerlijkere en duurzamere wereld krijgt iedereen meer waarde voor zijn geld.

Maak je onderneming zichtbaar

De campagnewebsite biedt je de mogelijkheid om activiteiten zichtbaar te maken die plaatsvinden op 15, 16 of 17 november. Denk aan een workshop, een open huis of een gezamenlijke activiteit met collega sociaal ondernemers.

Aandacht

Zowel lokaal als landelijk is er on- en offlline aandacht voor de campagne. Bij deelname kun je gebruik maken van een ‘toolkit’ met het campagnelogo en postermateriaal om zelf je activiteit(en) goed te kunnen promoten.

Wil je meedoen met jouw Haagse sociale onderneming?

Stuur je idee naar info@socialhubdenhaag.nl

Gepubliceerd op: 11 - 10, 2018

Laatst gewijzigd op: 05 - 11, 2018